Uke 26, 32 og 33.  NaKuHel Sommerleir legger vekt på at barna skal få gode og positive opplevelser ute i Semsvannsområdet. Vi sørger for trygge rammer og god struktur slik at barna kan utforske naturen og kulturen gjennom et variert aktivitetsprogram.

Vi inviterer 1.-4.klassinger (skoleåret 2018/2019) til en lærerik og morsom sommerferie med mange spennende aktiviteter. Sommerens leiruker er uke 26, 32 og 33 (mandag-fredag).

SMÅ GRUPPER – GOD VOKSENDEKNING
Barna deles inn i små grupper med egen gruppeleder. Maks åtte barn per gruppeleder. Vi har god dekning av dyktige fagpersoner og friske, engasjerte ungdommer, som allerede gleder seg til disse ukene!

MATLAGING OG EGEN LEIRKOKK
Vi serverer hjemmelaget og sunn mat som er laget av vår egen kokk. Barna vil kunne delta på noe av matlagingen. Inkludert i leirprisen serveres det tre velsmakende måltider hver dag som er tilpasset målgruppen. Nybakte rundstykker, pizzaboller, smoothie og fiskesprell er noe av det vi kan friste med. Det blir også overraskelser i løpet av uken. Vi legger vekt på et sunt og variert kosthold med mye frukt og grønnsaker. Vi ønsker å tilrettelegge for barn med matallergi og matintoleranse, gi oss beskjed slik at vi kan samarbeide med foreldrene rundt slike behov.

FRILUFTSLIV OG UTEAKTIVITETER
Det nyrestaurerte Drivhuset vårt ligger vakkert til i hagen nedenfor NaKuHel Asker. Vi bruker drivhuset som base på morgenen, under lunsjen og på ettermiddagen. Utenom dette bruker vi Semsvannsområdet som arena og lekeplass. Vi ønsker å tilrettelegge for nysgjerrighet, undring og læring i naturen vår og legger opp til aktiviteter som ivaretar dette. Barna vil kunne lære om naturen, kulturen og dyrene rundt Semsvannet. Det blir også hundekjøring og gårdsbesøk på Bergvang, matlaging, bading og svømming på stranda, tur med robåt, skattejakt med premier, barna lærer enkel førstehjelp, lek og kontakt med Mikkel Sem, ridning og nærkontakt med ponni, friluftsdag rundt Semsvannet, og mye mer!

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Levering hver dag (uke 26, 32, 33), kl. 0800 – 0900, og henting mellom kl. 1530 – 1630 ved Drivhuset. Parkering foregår på utfartsparkeringen, man må bergene ca. 5 min å gå. Aktiviteter og dagsturer foregår i Semsvannsområdet mellom kl. 0900-1530. Deltakerne må ha med seg tursekk hver dag som skal inneholde vannflaske, bade- tøy, skift og sko etter været. Redningsvest leveres første leirdag. Mer detaljert informasjon sendes ut i forkant av leirene.

PÅMELDING
Send epost til sommerleir@nakuhel.no