GRUPPENE VÅRE

Gruppene og prosjektene våre skaper trivelige miljøer som styrker vår livskvalitet og helse. Aktivitetene ledes i stor grad av frivillige og vi er stolte av jobben de gjør og for mangfoldet de representerer! Her er det noe for enhver smak. For å delta på gruppene trenger man lite, eller ingen erfaring.
Hvis du har en idé om en ny gruppe ønsker vi at du tar kontakt.

Hver gruppe betaler en gruppeavgift og man må være medlem av NaKuHel Asker for å kunne delta.
Ta kontakt med oss for info om priser på de ulike gruppene.

Naturfag

Litt om naturfag-gruppen:
Frivillig gruppe som studerer og samtaler om naturen i Semsvannsområdet. Gruppedeltakerne beriker egne turer rundt vannet ved å være bevisst den naturen som faktisk finnes der.

Gjennom fotografering kartlegges naturen ved å bygge opp en database som kan brukes til opplysningsarbeid for alle som er interessert. Semsvannsområdet er verdenskjent for sin unike geologi, flora og fauna.

Lokale:
NaKuHel Asker

Når:
Annenhver mandag kl 1000 – 1200

Gruppeleder:
Arve M. Tvede,
97583055

Drivhus- og Hagegruppe

Litt om drivhus og hagegruppen:
En frivillig gruppe som arbeider i drivhuset og hagen vår på Sem. Det er fantastisk hva jorden kan gi oss av avlinger, både inne og ute.

Gruppen dyrker økologisk og benytter seg ikke av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Resultatet blir flott! Det kreves ingen spesielle kunnskaper, eller grønne fingre – kun interesse og at man tåler jord under neglene.

Lokale:
NaKuHel Asker

Når:
Annenhver mandag kl 1000 – 1200

Gruppeleder:
Jan Roger Fusdahl,
97190937

Bridge

Litt om bridgegruppen:
Frivillig gruppe beregnet på hyggespillere hvor alle aldersgrupper er velkomne. Gruppen tilbyr tilrettelagte utfordringer med hensyn til meldinger og spill.

Det er ikke fokus på turnerings- eller konkurransepreget bridge. Veilederne bidrar med både øvelsesoppgaver og teori om meldeteknikk for at spillerne skal kunne forbedre ferdigheter rundt det grønne bord. Videreutvikling av dine bridgeferdigheter vil skje i ditt eget tempo og ut fra egne ønsker.

Lokale:
Yggdrasil
(2.etg på NaKuHel)

Når:
Torsdager
kl. 1330 – 1600

Gruppeleder:
Tor-Håkon Torsvik,
90822830

Foodies

Litt om foodiesgruppen:
Frivillig gruppe som jobber «fra lowtech til hightech, tradisjonelt til molekylært, bakerovn og sousvide – hånd i hånd!».

Foodies gruppen passer for deg som er matentusiast og ønsker en møteplass for å dele din lidenskap. Når vi møtes en gang i måneden ønsker vil vi dele erfaringer, samt teste ut forskjellige råvarer, retter, teknikker – både tradisjonelle og nye. Vårt fokus er å respektere råvaren og lage mat med kjærlighet og omtanke!

Lokale:
Bryggerhuset,
Smia Kafé eller Drivhuset

Når:
En gang i måneden,
kl. 1900 – 2100

Gruppeledere:
Jakob Markussen,
97149775
og Synnøve Osmundsen,
90181969