11. – 31. JANUAR 2020

Galleri NaKuHel
MALERIUTSTILLING
«FOLK ER FOLK»
Av Margit Bjørke

«Med mine malerier vil jeg vise mennesker i kommunikasjon. Stemningen uttrykkes med farger og skikkelser ved det usagte. Vi forholder oss til hverandre ved hjelp av ulike måter å utrykke oss på og vi signaliserer følelser. Jeg arbeider med akryl og eksperimenterer med forskjellige teknikker som kan gi både figurativt og nonfigurativt resultat. Det mest spennende synes jeg er en blanding av disse to uttrykkene. I maleriene fremstiller jeg ulike settinger der det kan oppstå undring over hva er det personene i bildet tenker og snakker om. Jeg vil at betrakteren skal ha sin egen opplevelse av mine arbeider.»

Velkommen til utstilling! 😊

NAKUHEL SENTERET
SEMSVEIEN 168, 1384 ASKER
ROMMET YGGDRASIL I 2. ETG.

I SENTERETS ÅPNINGSTIDER
(LUKKEDE ARR. KAN FOREKOMME)