I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Jeg er Sam, Sam Nicholson. Bor i Asker, trenger du alder? …Hehe, 40 pluss. Jeg har to barn – to gutter, og en kone, som jobber i kommunen. Jeg er opprinnelig Australsk og flyttet hit for 15 år siden. Snakker delvis bra norsk.
Jeg har jobbet som kokk i 4 år og utdannet som ernæringsfysiolog, master i det, og har vært lærer i Asker i 5 år. Liker å trene, lese, skrive, se på film, litt for mye Netflix og henge med familien.

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
Hehe, nei det er et sted, der jeg endelig kan bruke de erfaringene jeg har samlet over femten år, og kan bruke det jeg har lært på en virkelig bra måte føler jeg.
Jeg har vært her siden august i år, og ble kastet rett uti det hele med ferdigbyggingen av drivhuset og sommerleir osv. Det har vært en bratt læringskurve, men det har vært veldig spennende. Det å jobbe med så mange fine mennesker gjør hverdagen veldig belønnende.
Jeg håper jeg får jobbe her lenge, lenge, lenge til ass! Jeg føler meg ikke fortjent til å være med i denne listen over alle disse fine folkene, men jeg skal jobbe for å fortjene det. Det må jeg.

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Ja, jeg er veldig takknemlig for at jeg har to flotte sunne gutter. Og en kone som får det beste ut av meg. Å få bo i dette landet, og alle de støtteapparatene vi har her. Og for Skype – da får jeg holde kontakten med de hjemme i Australia.

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Det vil være å få lov å sove litt lenger enn vanlig, perfekt uthvilt, lage en god kopp kaffe og så vet jeg ikke, det er vanskelig å svare på. Det er så mange mulige perfekte dager, det å få litt tid til seg selv er viktig. OG god mat, det er superviktig for meg.

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Hmm, tenke tenke. Ingen, for jeg liker ikke å snakke lenge ved middagsbordet.

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Jeg har vært en med i en episode av Hotel Cæsar!

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ehm, ja jeg har holdt et par kurs. Kostholds-kurs. Og så har jeg og min familie vært fadderfamilie til en gutt fra Afghanistan. Eller vet jeg ikke helt, tror du dugnader telles?

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Jeg var med i år og det var KNALLbra, jeg var med på Miniaden, lagde en gryterett av lam og lama. Den ble spist opp, det var overraskende, men det var kult. Jeg skal selvfølgelig være med til neste år! Da lager jeg nok en Zebra-gryte, har hørt det er veldig veldig godt! 😜

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Å se at barna mine har det fint. En virkelig god lamme-skank. Og sist, men ikke minst – en skikkelig god «drama», en bra bok eller tv-serie!