NAKUHEL ASKER – 25 År! 
I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Jeg heter Marianne. Er en blid og fornøyd jente. Jeg er fra Asker, har to flotte barn, og en super kjæreste.

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
NaKuHel er en helt fantastisk arbeidsplass som jeg har hatt i 3 år. Med supre kolleger, og en fantastisk beliggenhet. Jeg er veldig glad for å kunne jobbe her, med varierte arbeidsoppgaver. Det gir meg rett og slett mening i livet. Også har jeg jo funnet kjæresten min her da 

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Friske barn. Gode venner. Og deg da, Linn. (NTÅÅÅH)

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Selvfølgelig fredag! God stemning på jobb, barna har det bra, og en øl i solen med gode venner.

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Barack Obama. En ting er at han er intelligent og at han har vært President og sånn, men han har utrolig god humor. Det har jeg og, derfor blir middagen «sykt lættis»!

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Nei det blir jo litt klisjé da, men jeg er utrolig stolt av barna mine. Jeg er også glad for at jeg tørr å være meg selv.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ja, det har jeg. Mye i NaKuHel i hvert fall, og arrangert en del 17.mai feiringer på barneskolene der barna mine har gått.

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Ja. Har vært med de tre siste årene, og synes det er kjempegøy!

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Når jeg kan gjøre andre glade.
Være med glade mennesker.
God og lang middag med familie eller venner.