I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Jeg er Erik. Hei! Nei hva skal vi si? 33 år, langt rødt skjegg. Ikke langt da, rødt skjegg. Jeg liker å fiske, og å lage god mat.

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
Det er jo veldig mye. Først og fremst en arbeidsplass, som er helt unik og betyr veldig mye. Startet her som frivillig og har vært med på hele den store forandringen, og synes det er kjempeflott og trives veldig godt med alle de snille menneskene her oppe.

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Kjæresten min, fine kolleger og at jeg bor her jeg bor.

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Åh! Det er å våkne av seg selv, frokost og kaffe. Titte ut å se at været er fint. Gjøre noe med kjæresten, ut på tur, lang tur. Så komme hjem å lage god mat sammen, og så avslutte i sofaen med noe kos på tv.

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Hm, da må jeg si Gordon Ramsey, fordi jeg synes han er morsom og han lager så mye god mat. Kanskje jeg kunne fått litt inspirasjon.

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Hm vanskelig å svare på. Men det at jeg har vært en støttespiller for min lillebror med Downs syndrom, det må jo telle.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ja. Ganske mye. Jeg liker å hjelpe til med det jeg kan.

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Ja, har nok hørt om det er par ganger ja, jeg tror jeg var med ja.

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Broder’n, kjæresten, og fint vær.