I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Jeg er Jorunn. Jeg er pensjonist, pensjonert lærer. Og er født i Bergen og vokst opp i Sogn, og bodd 35 år i Nord-Norge, hvor mine barn vokste opp og jeg hadde min yrkeskarriere som lærer, og liv ellers. Det var et rikt kulturliv der oppe som jeg var med på. Så flyttet barna ut og da var jeg plutselig langt unna familien. Svigerdatteren min foreslo at jeg skulle flytte til Oslo, så da gjorde jeg det og har nå bodd her i 6 år. Får lov å være farmor så ofte jeg vil, og det er fint å ha kommet i et litt «snillere klima».

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
NaKuHel er jo med på å erstatte mye av det nettverket jeg hadde i Korgen, der jeg bodde. Etter å ha vært her noen år, kjenner jeg de fleste, og det er fint at det er behov for meg og at jeg kan gjøre en jobb i et trivelig. Nå har jeg vært her i 5 år og NaKuHel er fortsatt like viktig for meg. Sitter i resepsjonen, og jobber med ulike sekretær oppgaver. Tar imot henvendelser og annet.

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Takknemlig for tre flotte barn, med deres familie og barnebarn. Spennende å følge de alle i en alder fra 3-18år. Jeg er mest takknemlig for det. Men er og takknemlig for at jeg har en rimelig bra helse.

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Da våkner jeg til nydelig vær, full av energi for å gripe dagen. En tur på NaKuHel for å gjøre jobben min der, og så kan ettermiddagen fortones på litt forskjellig måte. Hente barnebarn, lage pannekaker med dem. Eller en tur på sangøvelse, jeg elsker å synge. Ellers benytte seg av et av mange fine kulturtilbud som finnes i området.

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Gro Hammerseng-Edin. Hun beundrer jeg. For alt det hun har vært som håndballspiller og også for hvordan hun er som menneske. En god pastarett med italiensk-vri og så dertil hørende god rødvin!

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Det må vel være at jeg har født tre friske barn, det er det største. Og det at jeg har revet meg opp med røttene fra nord og flyttet hit, det er noe som er veldig merkbart, men også veldig positivt.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ja, jeg har jo jobbet som trener i håndball og som korleder. Så frivillighet har vært en naturlig del av livet vil jeg si.

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Ja, jeg var dessverre ikke med, jeg var i Italia da. Jeg kunne tenke med og være med til neste år hvis det passer da!

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Sang, håndball også barn og barnebarn. De gjør meg glad. Masse gjør meg glad!