I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Hvem er jeg? Å, nei skriver du alt nå?! jeg heter Jannike, og så er jeg vel en sporty dame på pluss 50! Haha! Jeg er gift og har en voksen sønn. Jeg er ganske blid da, tror jeg, håper jeg.
Jeg kommer fra Asker. Har jo nesten bodd her hele livet, med unntak av opphold i USA, og en periode i Oslo.

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
Åhh, oi. Det er så mye, på mange ulike nivåer. Men for meg er det jo først og fremst et veldig godt sted å komme til. Jeg har vært med på alt mulig her, fra å ha vært på kurs, være frivillig her og deltar i grupper. Og jeg har venner her. Jeg har vært her sånn til og fra i ca. 15 år!

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Jeg er takknemlig for mange ting, veldig mye. Veldig takknemlig for at jeg bor i Norge, kanskje en rar ting å si men det er jeg. Og for familien min.

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Det er så mye, kan være så forskjellig. En perfekt hverdag eller en perfekt feriedag. Våkne opp til fint vær, og så hvis jeg får gjort alt jeg har bestemt meg for å gjøre den dagen, enten store eller små oppgaver, og ikke minst en god trening, det er en perfekt dag. Og sist men ikke minst, avslutte kvelden med en god lammegryte og et glass rødvin, da koser jeg meg.

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Jeg har ikke så veldig behov for å spise middag med kjente personer. Men kanskje med Jesus. Det tror jeg hadde vært en veldig spennende middag, kanskje litt krevende. Litt ambisiøs den middagen der kanskje. Blir nok enklere med en middag med gode venner.

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Hm, bragd… ehm. Mange ting jeg er stolt av, men det største i livet er å bli mor, og å være mor. Det er ingenting som overgår det. En annen ting jeg er stolt av er første gang jeg syklet Birkebeinerittet på damesykkel i øs-pøsende regn.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ja, det har jeg. Kanskje det mest spennende jeg har gjort var å jobbe som frivillig på et sykehus i USA. Det var en veldig fin opplevelse, hvor jeg jobbet på en medisinsk avdeling og bidro med det jeg kunne der. Det ga mye.

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Ja, jeg var med som frivillig i år og skal sikkert være med til neste år. Jeg lagde vaffelrøre.. HELE dagen!

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Familien min. Jeg blir veldig glad av naturen. Det er vanskelig å bare si tre ting. Men en god samtale, det gjør meg glad!