I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Jeg er Gry. Vil du ha hele navnet mitt, da blir det Gry Elisabeth da! Lille meg, det er meg. Jeg er 30 da, fylte det i mars. På en måte født og oppvokst i Asker. Jeg liker musikk, film og serie. En ivrig netflixer! Jaja, også HEIA FRISK ASKER DA!

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
Det er en del av gamle Asker som man har savnet. Og et sted man kan kalle sitt andre hjem. «Et hjem for oss, et hjem for deg» som blant annet Jens August Anker Hansen sier så fint. Jeg jobber her i 2-3 dager i uka. Serverer kaffe og vafler til våre faste turgåere i Smia kafe! 😉

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Tja, takknemlig for venner og familie! Og til de som har stilt opp og hjulpet meg i hverdagen.

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Min perfekte dag ville vært en solfylt dag sammen med mamma og hundene, og fotoapparatet mitt. Jeg har et speilreflekskamera som jeg er veldig glad i! På en perfekt dag ville jeg vunnet i lotto og kjøpt meg et ferie-hus i Spania eller varmere strøk! Jeg er ikke så glad i den kalde snøen!

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Da ville det ha blitt Gordon Ramsey, for da kunne han laget digg middag til meg. Alltid sett på Hell’s Kitchen, så drømmen hadde vært å smake på Gordon sin Beef Wellington.

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Jeg fullførte videregående, det hadde jeg ikke trodd jeg skulle, men det gjorde jeg, det var en bragd.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Vel, har jo det. Jeg har jobbet forskjellige steder uten lønn, i forskjellige frivillige organisasjoner i Asker i samarbeid med NAV blant annet.

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Ja, jeg har hørt om den ja, jeg var ikke med i år. Men jeg har vært med før og det synes jeg var veldig spennende! Jeg kommer sikkert til å være med senere!

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Dyra, musikk og en god film. Kvelder med venner!