I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Jeg heter Tila, jeg er 9 år ung. Jeg er en bedagelig og tålmodig person (hund) som vekker valpen i meg når jeg kommer til Semsvannet, eller hvis jeg ser en pinne! Jeg har alltid vært en pen og attraktiv dame men nå i de siste årene har jeg plutselig fått litt av valpefettet tilbake igjen. Rart.. Jeg kommer opprinnelig fra Halden, og flyttet til Oslo for å studere da jeg var 8 uker gammel. Nå er jeg bosatt på Lørenskog. Jeg elsker barn og turer.

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
Det er jo mitt andre hjem. Jeg er aldri alene jeg. Et sted hvor jeg kan være med mennesker og få slippe å være hjemme alene. NaKuHel har jo mye av æren for at jeg har blitt en fin hund, sies det… Jeg må jo tross alt forholde meg til mange rare folk. Jeg har tillit til alle jeg!

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
Mat! At jeg har en familie som tar vare på meg! Jeg tror jeg er ganske heldig til å være hund.

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Den starter med en god frokost, gjerne en lang tur men ikke i for fort tempo. Halvveis på turen vil jeg bade litt og hente pinner, deretter rulle meg i grusen og bli skikkelig skitten, og helt på slutten av dagen – legge meg i skyggen og se på alt som skjer… Før en god middag!

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Marley fra filmen “Marley and Me”.
Han er så kjekk! Anbefaler å se den filmen.

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Det var når jeg fikk meg jobb på NaKuHel.
Da ga livet mye mer mening.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ja! Jeg får jo ikke betalt akkurat.

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Selvfølgelig blir jeg med, det er jo den største pølse-reste-festen i året! Jeg er ekstra søt den dagen! Jeg har vært med alle år utenom ett år da jeg måtte i en konfirmasjon, det var en kjip dag som jeg fortsatt er lei meg for.

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Tørrfor! Tygge-bein og leverpostei. I den rekkefølgen.