I år fyller vi 25 år (HURRA!) og i den anledning har vi snakket med 25 mennesker med forskjellig tilknytning til NaKuHel Asker. Vi ønsker å vise frem de flotte menneskene og mangfoldet vi har her, og vil dele dette ukentlig med dere frem til den store bursdagen vår!

HVEM ER DU?
Inger-Ann Hestad. Jeg er en avdanka husstell-lærer som nå har fått lov til å jobbe på Bryggerhuset kafé med mat og tilrettelegging av arbeid, og frivillige. Jeg er fra Asker og bor i Asker. Jeg bor og jobber i samme veien. Jeg har en mann og et barn i huset med meg. Og en katt, som er ganske sær, katten altså!

HVA ER NAKUHEL FOR DEG?
Det er en møteplass, en arbeidsplass, og her har jeg noen av mine beste venner. Jeg er veldig stolt av at jeg jobber på bryggerhuset tre ganger i uka. Jeg liker det. Også er kringla mi ganske berømt da!

KAN DU NEVNE NOE DU ER TAKKNEMLIG FOR?
God helse, ja!

HVORDAN SER DIN «PERFEKTE» DAG UT?
Det må egentlig være en vinterdag, med skiføre, blåføre. Da kommer jeg lengst inn i marka der jeg trives aller best.

HVIS DU KUNNE SPIST MIDDAG MED EN KJENT PERSON, HVEM VILLE DET VÆRT OG HVORFOR?
Oi, hmm. Jo kanskje Erik Bye, han hadde mye fint å si, og betydde mye for norsk fjernsyn. Han hadde mye meninger om samfunnet. Jeg hadde hatt lyst å snakke litt med han.

HVA ER DIN STØRSTE BRAGD I LIVET?
Det er vel å ha skapt sønnen min. Som nå er 22 år.

HAR DU JOBBET SOM FRIVILLIG FØR?
Ikke før jeg kom hit nei, men etter jeg kom hit har det blitt mye. Jeg jobber også i Asker bygde-kvinnelag. Frivillighet er helt topp!

HAR DU HØRT OM SEMIADEN?
– SKAL DU VÆRE MED I ÅR?
Ja! Jeg skal være med som frivillig. Jeg vet ikke enda hva jeg skal gjøre, men det blir vel noe med bevertning. Kanskje på bryggerhuset, for der er jeg jo godt kjent.

KAN DU NEVNE TRE TING SOM GJØR DEG GLAD?
Godt vær, god mat og samvær med andre.