Grupper

Synge, bake, male, eller bare prate - her er det noe for enhver smak! For å delta på gruppene trenger man lite, eller ingen erfaring.  Gruppene ledes i stor grad av frivillige og vi er stolte over jobben de gjør. Har du en idé om en ny gruppe?  Flott!  Ta kontakt.  

 

Kunnskap

Mat 4 Menn

Vi er en gjeng menn, med utspring i miljøet på NaKuHel i Asker, som kommer sammen en tirsdags ettermiddag i måneden (ikke juli/august).

Utgangspunktet er at alle er glade i mat, og synes det er greit med en kveld uten kvinnelig innblanding på kjøkkenet. Ikke alle er like erfarne med å tilberede maten, men med godvilje klarer vi likevel det meste, for sammen er vi dynamitt!

Stedet er Bryggerhuset, idyllisk beliggende på Tveiter Gård ved Semsvannet. I tillegg til det matfaglige, erfaringsutveksling og gode historier, er det samværet og det gode liv som er viktig. Kvinner slipper som hovedregel ikke inn på kjøkkenet, men er velkomne til bords ved sommer/vinter-avslutninger. Noen ganger drar vi også på «studietur», for å få litt inspirasjon.

Det kan noen ganger bli trangt på kjøkkenet med mange kokker, men har du lyst til å være med, så ta kontakt!

Hvor

Bryggerhuset

Når

Gruppen er hvilende inntil videre pga Covid 19

Kontakt

Tom Kleven

Telefon

95089512

epost

© 2021 by NaKuHel