Vi trenger din støtte!

Ønsker du å gjøre en forskjell for andre? Vil du sikre at flere får gode opplevelser i hverdagen? Vil du bidra til at frivillig organisasjoner kommer seg gjennom pandemien?

Vi søker nå etter flere støttespillere og det fine er at du kan bo hvor som helst i landet og allikevel gjøre en viktig jobb!  

Image by Sincerely Media

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping.  Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse.  Bli meg og støtte vårt viktige arbeid!

Bli Grasrotgiver for Nakuhel ved å sende SMS "Grasrotandelen 977085268" til 60000 eller klikk HER

Grasrotandelen

Bli medlem

Medlemskap i NaKuHel Asker koster 300,- pr. år og er en fantastisk måte å støtte oss på.  Som medlem får du jevnlig informasjon om det som skjer på huset.

Vipps 300,- til #665646 og skriv inn ditt telefonnummer og epostadressen i beskjed feltet.  

Gi gave

Ønsker du å gi stiftelsen NaKuHel en gave?  Vi tar imot små og store beløp med takknemilghet og ydmykhet. Du kan få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver over 500,- (kreves at du skriver personnummeret ditt i beskjed feltet).

Vipps beløpet til #665647. 

På forhand takk!!! - husfolk på NaKuHel.